САЛАТИ
1. Салата Капри
(Бейби спанак, сочни черо доматчета, нежна червена киноа, авокадо, сотирани зелени аспержи и смокинов винегрет)
2. Салата с бурата
(Розов домат, бурата, рукола, маслини, авокадо и кедрови ядки)
ПРЕДЯСТИЕ
1. Сушени смокини, обгърнати в нежно прошуто с пресен грозд Розе
2. Телешки език с печен лук
(Телешки език в масло с печен лук върху картофено пюре с крем от козе сирене)
3. Лазаня със спанак и гъби и млечен сос
(домашно приготвена паста, сотиран спанак, гъби и млечно-сметанов сис)
ОСНОВНИ
1. Букатини с рагу от свинско
(задушено свинско месо с пресни зеленчуци, печен сос, сирене Филаделфия и щипка трюфел за настроение)
2. Букатини със заешко
(Задушено заешко месо с пресни зеленчуци, сметанов сос, сирене Филаделфия, трюфел)
3. Агнешко обезкостено върху картофи с печен сос, чушка и чесън
ДЕСЕРТ
1. Крем Тирамису
(крем Маскарпоне, бишкоти, кафе, Амарето)
2. Десерт Пандало
(шоколадов блат с ядки, крем Маскарпоне, сос от малини и ягоди)