Facebook

Google Plus

Instagram

Foursquare

TripAdvisor

Кошница - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти за доставка.

 
  
0700 20 102
Return to Previous Page

Ресторанта

Ресторант Massa Kitchen предлага на своите клиенти изключително съчетание между интериор и разнообразно меню. Постигайки равновесие в интериора между органичните материали и индустриалните елементи, дизайнерите ни отвеждат в един прекрасен Vintage свят, където всеки от нас може да почувства хармонията и спокойствието.

Ресторантът има обособени няколко къта. Ако сте любители на домашния уют можете да изберете масите като в тосканска кухня. На част от тях са подредени зеленчуците и естествените овкусители, които се използват в готвенето. За по-големите компании има отделни сепарета. Красивите дървени мебели се съчетават вълшебно с огромни полилеи от мъниста, правейки още по-екзотично усещането. Ако искате просто да се насладите на уют и вкус, можете да изберете чудесните дървени маси. Отвореният план на залата се допълва от закрита тераса, която прелива от светлина и зеленина. Има няколко зони извън местата за клиенти – кухня, бар, барбекю, суши бар - всичко пред погледите на клиентите.

Един от основните акценти в ресторанта е Cooking Show зоната, която позволява на клиентите да се докоснат до самия процес при приготвянето на тяхната храна. Кухнята е оборудвана изцяло с най-модерната италианска техника.

Менюто е трудно да се опише, тъй като е съставено от над 200 предложения. Всички те ще ви доставят неописуемо удоволствие с изискания и пълен с аромати вкус.

Само в ресторант Massa Kitchen може да опитате испанското прошуто „Хамон” и изключителното италианско „Пата негра” от диви черни прасета. Телешкото пристига директно от Севиля, място признато за второто в света, предлагащо най-качествения продукт.

За любителите на италианската кухня, Massa Kitchen предлага голямо разнообразие от паста, собствено производство и пици, за която направа се използват едни от най-висококачествените италиански продукти.

Ресторантът разполага и със суши бар, където професионален суши майстор ще ви пренесе в света на десетките видове суши. Всички ястия се сервират на специални каменни плочи, които позволяват да се запази топлината и вкуса им.

За съчетанията на вино и храна е изписано много, а темата едва ли може да бъде изчерпана. В Massa Kitchen и най-претенциозните кулинари ще могат да съчетаят ястието с подходящото вино, пристигнало от специално селектирани изби на 6 държави в света.