Facebook

Google Plus

Instagram

Foursquare

TripAdvisor

Кошница - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти за доставка.

 
  
0700 20 102
Return to Previous Page

Ресторанта

Ресторант Massa Kitchen предлага на своите клиенти изключително съчетание между интериор, уют, комфорт и разнообразно меню. Постигайки равновесие между органичните материали и индустриалните елементи, дизайнерите ни отвеждат в един прекрасен свят, където всеки от нас може да почувства традициите, кухнята и културата на няколко континента.

лого massa kitchenРесторантът Massa Kitchen разполага с няколко обособени къта. Ако сте любители на домашния уют можете да изберете масите, като в тосканска кухня. Помислили сме и за по-големите компании. Големите сепарета и красивите дървени мебели се съчетават вълшебно с огромни полилеи от мъниста, правейки още по-екзотично усещането. Залата на ресторанта се допълва от закрита тераса, която прелива от светлина, зеленина и комфорт. Един от основните акценти в ресторант Massa Kitchen е Cooking Show зоната, която позволява на клиентите да се докоснат до самия процес пo приготвянето на тяхната храна.

Кухнята е оборудвана изцяло с най-модерната италианска техника, а менюто е трудно да се опише, тъй като е съставено от над 200 апетитни предложения. За любителите на италианската кухня, Massa Kitchen предлага голямо разнообразие от паста, собствено производство и пици, за която направа се използват едни от най-висококачествените италиански продукти. Телешкото месо, което предлага ресторант Massa Kitchen пристига директно от Севиля, място признато за второто в света, предлагащо най-качествения продукт. Нека не забравяме и един много важен акцент в ресторанта, а именно суши бара, където професионални суши майстори ще ви пренесат в света на десетките видове суши. Всички тези ястия ще ви доставят неописуемо удоволствие с изискания и пълен с аромати вкус.


Интериорният дизайн е дело на специалистите от Martineli, те отделят характерни за всяка кулинарна традиция зони. Големи гонгове и разделителни решетки, са само част от елементите, характеризиращи азиатската култура. Пищната цветна тераса ще пренесе посетителите на ресторанта в Мароко и Магреба. Многото цветове и отворените части от тавана в Ориенталската част от ресторанта ще Ви пренесат в света на Шехерезада, а традиционните и апетитни ястия ще предизивкат сетивата Ви. Красивите малки и големи елемненти и в двата обособени къта ще Ви пренесат в приказен свят в който с удоволстиве можете да се насладите на храна си с любим човек, добри приятели или семейство.

Шеф готвачът - Мартин Крумов е подбрал най-популярните ястия от ориенталската и азиатска кухня и обещава истинско кулинарно пътешествие. Ще можете да се насладите на ястия приготвени с най-висококачествените продукти, характерни за Ливан, Мароко, Турция, Сирия, Тайланд, Китай, Япония, Тайван. И тук, също както в ресторант Massa Kitchen, клиентите могат да се насладят на Cooking Show зоната, която ще им позволи да се докоснат до автентичната азиатска и ориенталска кухня.

За съчетанията на вино и храна е изписано много, а темата едва ли може да бъде изчерпана. В Massa Kitchen и най-претенциозните кулинари ще могат да съчетаят ястието с подходящото вино, пристигнало от специално селектирани изби на 6 държави в света.