Facebook

Google Plus

Instagram

Foursquare

TripAdvisor

Кошница - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти за доставка.

 
  
0700 20 102

Поръчка на храна за доставка от Massa Kitchen

 

 

1. Посетете уеб сайта на ресторант Massa Kitchen: massa.bg

На интернет страницата на ресторанта ще откриете разнообразна и актуална информация за заведението; онлайн меню за доставка; контактна информация; секция, която Ви информира за новините около ресторанта и още много приятни изненади. 

 

2. Разгледайте нашето меню за доставка: massa.bg/dostavka

На тази страница, а и също посредством падащото меню може да разгледате актуалните категории ястия и напитки, които може да бъдат доставени до вашия дом или офис. В отделните категории ястия ще откриете бутони за добавяне на продукта към виртуална кошница за поръчка на храна.

 

3. Изберете желаното ястие или напитка от менюто.

След като сте избрали желаната категория, може да се насочите към избора на определеното ястие, което сте харесали. Всяко ястие има отделна страница, където ще откриете информация за цената, грамажа и характеристиките му. Там са позиционирани и отделн бутони за добавяне на избрания артикул във виртуална кошница за поръчка.

4. Преминете към нашата система за поръчка онлайн или се обадете на телефон 0700 20 102 и потвърдете поръчката си.

Когато сте направили своя избор, остава да огледате Вашата кошница и да си уверите в избраното съдържание, след това да преминете към страница Плащане, където да въведете клиентските си данни, коментар към поръчката или промо код, и да поръчате храна за доставка онлайн. Има и друг вариант за поръчване, а именно да се обадите на телефона за доставки на ресторант Massa Kitchen, където нашите оператори да приемат и обработят Вашата поръчка.