Facebook

Google Plus

Instagram

Foursquare

TripAdvisor

Кошница - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти за доставка.

 
  
0700 20 102
Return to Previous Page

Доставка на храна

Изберете ястия от следните менюта

 

От сайта massa.bg имате възможност да поръчате храна от кухните на двата ресторанта Massa Kitchen и Massa Asia & Orient.

Massa Kitchen е един от най-посещаваните ресторанти в Grand Mall Varna. В менюто можете да намерите традиционни салати, предястия, супи и основни ястия, както и сезонни предложения.

Massa Asia & Orient е новата перла в короната на заведенията за хранене във Варна. Какво трябва да знаете за ресторанта:

- Интериорът. В ресторанта са обособени два интериорни къта - Азиатски и Ориенталски, като всеки от тях е автентично обзаведен и декориран. Цялостната атмосфера в ресторанта ще Ви отведе до далечни краища на света.

- Храната. Всичко в менюто на Massa Asia & Orient е автентично и неповторимо. Имате възможност да предизвикате сетивата си и да опитате специално селектирани и перфектно презентирани ястия типични за всяка от кухните. Цялото меню е приключение за сетивата и само от Вас зависи какво ще изберете да опитате. Работно време на доставките: Всеки ден, от 11:00 до 21:00 часа. Цена на доставка: 2,18 лв., кутийте за всяко ястие се заплащат: 0,40 лв. за брой, като при поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.