Facebook

Google Plus

Instagram

Foursquare

TripAdvisor

Кошница - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти за доставка.

 
  
0700 20 102
Return to Previous Page

Доставка на храна

      

Ние от MassaKitchen сме загрижени за теб!
Във връзка с разпоредбите и превантивните мерки целящи да ограничим разпространението на COVID-19, от днес до 29ти Март 2020 г. клиентите не могат да посещават ресторанта!

В ресторанта ни са взети необходимите предпазни мерки свързани с дезинфекциране на всички повърхности и 100% стриктното използване на маски и ръкавици от всички служители! Вече доставяме вкусна храна БЪРЗО. ЛЕСНО и БЕЗОПАСНО до твоя дом!


За да покажем нашата подкрепа към всички свои клиенти, обявяваме -50% отстъпка на всички салати и -20% отстъпка на всички останали ястия от менюто!!! Избери какво ти се хапва, направи поръчка и избери опция за плащане с наложен платеж или с карта и се наслади на храната в уюта на своя дом!

Ние оставаме тук с грижа за Вас!

Дезинфекцираме повърхности, дезинфекцираме ръцете си и носим ръкавици. А маската е задължителения ни моден аксесоар към работното облекло. Актуални с грижа за себе си, с грижа за Вас! За да продължим да се забавляваме и наслаждаваме на вкусната храна и на живота заедно! Както до сега.


Животът е вкусен!


Работно време на доставките: Всеки ден, от 11:00 до 21:30 часа. Цена на доставка: 2,99 лв., кутийте за всяко ястие се заплащат: 0,40 лв. за брой, като при поръчки над 45 лв. доставката е безплатна.