Facebook

Google Plus

Instagram

Foursquare

TripAdvisor

Кошница - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти за доставка.

 
  
0700 20 102
Return to Previous Page

Доставка на храна

Изберете ястия от следните менюта

      


Работно време на доставките: Всеки ден, от 11:00 до 21:30 часа. Цена на доставка: 2,18 лв., кутийте за всяко ястие се заплащат: 0,40 лв. за брой, като при поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.

 

    

    

    

    

 Доставка на ястия до дома от ресторант Massa Kitchen / Massa Asia & Orient

 

От сайта massa.bg имате възможност да поръчате храна от кухните на двата ресторанта Massa Kitchen и Massa Asia & Orient.

Massa Kitchen е един от най-посещаваните ресторанти в Grand Mall Varna. В менюто можете да намерите традиционни салати, предястия, супи и основни ястия, както и сезонни предложения.

Massa Asia & Orient е новата перла в короната на заведенията за хранене във Варна. Какво трябва да знаете за ресторанта:

- Интериорът. В ресторанта са обособени два интериорни къта - Азиатски и Ориенталски, като всеки от тях е автентично обзаведен и декориран. Цялостната атмосфера в ресторанта ще Ви отведе до далечни краища на света.

- Храната. Всичко в менюто на Massa Asia & Orient е автентично и неповторимо. Имате възможност да предизвикате сетивата си и да опитате специално селектирани и перфектно презентирани ястия типични за всяка от кухните. Цялото меню е приключение за сетивата и само от Вас зависи какво ще изберете да опитате. Работно време на доставките: Всеки ден, от 11:00 до 21:00 часа. Цена на доставка: 2,18 лв., кутийте за всяко ястие се заплащат: 0,40 лв. за брой, като при поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.