Facebook

Google Plus

Instagram

Foursquare

TripAdvisor

Кошница - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти за доставка.

 
  
0700 20 102
Return to Previous Page

Испанска кухня

През месеците Октомври и Ноември 2019 г., в ресторант Massa Kitchen можете да усетите Испанския дух, култура и кухня. Ако ни посетите в този период, ще видите типична за Испания обстановка, която ще Ви пренесе в Пиренейския полуостров.

massa kitchen grand mall varna massa kitchen grand mall varna massa kitchen grand mall varna massa kitchen grand mall varna


Това, с което ще грабнем вниманието и сърцето Ви са селектираните ястия, които предлагаме в месеца на Испания в Massa Kitchen. От специалното ни меню ще можете да изберете салати и предястия като салата Бадалона и Телешка талията, приготвени с много любов от нашите готвачи. Технологът ни, chef Мартин Крумов избра и ТОП Испански, основни ястия, които за пръв път можете да опитате приготвени и презентирани по този начин във Варна. Сред ястията са Паеля Валенсияна и Шиш ел Тореадор.


Както знаете, най-важното при приготвянето на всяко страхотно ястие са продуктите, които се използват. За да Ви поднесем истински, Испански вкус, ние не само работим по технологията и рецептите на ястията, но сме осигурили и продукти, директно от Испания. Удоволствието да живеем в голям град се корени именно в разнообразието и възможностите! Няма да се разочаровате!

Ето ги и ястията, които можете да опитате в специалното ни Испанско меню!

испанско меню, massa kitchen grand mall varna испанско меню, massa kitchen grand mall varnaКаним Ви на кулинарно пътешествие и Ви обещаваме страхотен вкус, много емоция и Испанска фиеста! 
Резервирайте маса на тел. 0885 990 805