Facebook

Google Plus

Instagram

Foursquare

TripAdvisor

Кошница - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти за доставка.

 
  
0700 20 102

Работа в Massa Beach - Лято 2016

Във връзка с предстоящият летен сезон Massa Beach започва набирането на цялостен персонал за своя обект в гр.Варна, Крайбрежна Алея 1. При интерес може да изпратите подробна автобиография и актуална снимка на koleva@martineli.com или да кандидатствате за работа с вашето CV директно през уеб сайта на Jobs.bg - кандидатствайте за актуални позиции от тук.Отворени позиции:

1. Сервитьори / Сервитьорки;
2. Стоковед;
3. Цялостен персонал.

 

Моля, посочвайте позицията, по която кандидатствате! Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю. Гарантирана конфиденциалност! Ако имате приятели или познати, които биха имали интерес към нашите предложения за работа, уведомете ги.

Благодарим за проявения интерес!


 

Ресторант Massa Beach e разположен на крайбрежната алея в град Варна, в непосредствена близост до морето.

Вдъхновени от забележителните ресторанти в Маями, дизайнерите на интериора ни представят едно уникално заведение, издържано в морски индустриален Vintage стил. Ресторантът пленява с красива гледка и морски бриз, които в съчетание с романтичното осветление в заведението, допринасят за незабравимото и приказно усещане на клиентите.

Менюто е трудно да се опише, тъй като е съставено от огромен брой вкусни изкушения. Всички те ще ви доставят неописуемо удоволствие с изискания и пълен с аромати вкус. Посетете ни и се убедете сами!