Welcome!

Над 200 апетитни предложения!

Ресторант Massa Kitchen предлага на своите клиенти изключително съчетание между интериор, уют, комфорт и разнообразно меню. Постигайки равновесие между органичните материали и индустриалните елементи, дизайнерите ни отвеждат в един прекрасен свят, където всеки от нас може да почувства традициите, кухнята и културата на няколко континента.

Ресторантът Massa Kitchen разполага с няколко обособени къта. Ако сте любители на домашния уют можете да изберете масите, като в тосканска кухня. Помислили сме и за по-големите компании. Големите сепарета и красивите дървени мебели се съчетават вълшебно с огромни полилеи от мъниста, правейки още по-екзотично усещането.

Massa Kitchen, поръчка на храна
Massa Kitchen, поръчка на храна
Massa Kitchen, поръчка на храна
Massa Kitchen, поръчка на храна

Залата на ресторанта се допълва от закрита тераса, която прелива от светлина, зеленина и комфорт. Един от основните акценти в ресторант Massa Kitchen е Cooking Show зоната, която позволява на клиентите да се докоснат до самия процес пo приготвянето на тяхната храна.

Шеф готвачът – Мартин Крумов е подбрал най-популярните ястия от американската, италианската и испанската кухня и обещава истинско кулинарно пътешествие. Ще можете да се насладите на ястия приготвени с най-висококачествените продукти. Интериорният дизайн е дело на специалистите от Martineli, те отделят характерни за всяка кулинарна традиция зони.

Кухнята е оборудвана изцяло с най-модерната италианска техника, а менюто е трудно да се опише, тъй като е съставено от над 200 апетитни предложения. За любителите на италианската кухня, Massa Kitchen предлага голямо разнообразие от паста, собствено производство и пици, за която направа се използват едни от най-висококачествените италиански продукти. Телешкото месо, което предлага ресторант Massa Kitchen пристига директно от Севиля, място признато за второто в света, предлагащо най-качествения продукт. Всички тези ястия ще ви доставят неописуемо удоволствие с изискания и пълен с аромати вкус.

За съчетанията на вино и храна е изписано много, а темата едва ли може да бъде изчерпана. В Massa Kitchen и най-претенциозните кулинари ще могат да съчетаят ястието с подходящото вино, пристигнало от специално селектирани изби на 6 държави в света.

Готов ли си за кулинарно приключение?

Виж как се приготвят някои от най-добрите специалитети в Massa Kitchen …
Усети истинската жега в кухнята!

Mmmmm…

Pizza!

Ще се влюбите от първата хапка! Нашата пица, изпечена в пещ, с тънък блат и хрупкава коричка, е съвършеното съчетание на традиция и вкус. Поръчайте сега и усетете магията на истинската италианска пица!

Mmmmm…

Burger!

Опитайте нашите сочни бургери, създадени с внимание и любов! Всяка хапка е истинско изкушение с перфектно подбрано месо и свежи съставки. Поръчайте сега и се насладете на неповторимия вкус!

Mmmmm…

BBQ!

Заповядайте на едно незабравимо BBQ пътешествие! Нашите ястия са приготвени с най-доброто месо и специални подправки, създавайки перфектен вкус. Поръчайте сега и се насладете на истинско BBQ изживяване!

Бърза доставка!

Хапва ти се нещо вкусно, докато си в комфорта на твоя дом? Поръчай от Massa Kitchen! Доставяме до всяка точка на града! 🙂

Какво ти се хапва от Massa Kitchen